0
Košarka

Svetislav Pesic,29.12.2022. © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PEŠIĆ OTKRIO DA LI JE JOKIĆ NA SPISKU ZA MUNDOBASKET: Evo šta je poručio selektor!

Objavljeno: 13.06.23 u 18:55

Odlične vesti.

Sinoć se završila još jedna duga sezona NBA lige, a košakraši Denver Nagetsa su ostvarili istorijski uspeh i osvojili prvu titulu ovog takmičenja pobedivši Majami Hit rezultatom 94:89 i 4:1 u finalnoj seriji. Nikola Jokić je ponovo predvodio svoj tim trijumfa postigavši 28 koševa, 16 skokova i 4 asistencije.

Sada za Jokića sledi pauza, a za dva meseca ga čeka Svetsko prvenstvo u košarci koje će se održati od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, Japanu i Indoneziji. Reprezentacija Srbije se nalazi u grupi B, sa Južnim Sudanom. Kinom i Portorikom.

Selektor nacionalne selekcije, Svetislav Pešić je za Sport klub otkrio je da li je Jokić na reprezentativnom spisku.

– Jokić je na reprezentativnom spisku, kao i ostali kandidati. Ali, nisu još svi završili sezonu, pa Partizan i Crvena zvezda, gde imamo sedam, osam potencijalnih reprezentativaca, tek su počeli finalni serijal ABA lige. Onda, u Turskoj isto počinje finale sa Micićem, pa Barselona sa Kalinićem u polufinalu…Svi reprezentativci znaju plan i program, samo da završe klupske sezone bez velikih povreda. – naveo je popularni ‘Kari’

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter