1
Evroliga

FOTO: Twitter/paobcgr

PARTIZAN NIJE MOGAO PROTIV OVOGA: Slukas će zaraditi neverovatnih 10 miliona u Panatinaikosu!

Objavljeno: 08.07.23 u 15:24

Neverovatan ugovor za grčkog plejmejkera.

Kao što je ranije u toku dana najavljivano, novi košarkaš Panatinaikosa je Kostas Slukas, objavljeno je na zvaničnom nalogu kluba iz Atine. Iskusni plejmejker je stavio paraf na trogodišnji ugovor, za koji se spekuliše da je vredan čak 3.3 miliona evra po godini, odnosno oko 10 miliona evra ukupno.

Govorilo se prethodnih dana da je prelazak u Fenerbahče gotova stvar, a Slukas je povezivan i sa Partizanom, dok očigledno nijedan od tih klubova nije uspeo da ponudi ovakav ugovor grčkom košarkašu.

Slukas se nedavno rastao sa Olimpijakosom, iako je imao veliku želju da se pronađe dogovor sa crveno-belima. Želeo je nešto drugačiju ulogu, verovatno i više minuta, ali je nakon sastanka sa Barcokasom, bilo jasno da on to ne može da mu pruži.

Prelazak u Panatinaikos može predstavljati i svojevrsnu osvetu čelnicima Olimpijakosa, a Slukas će tako postati još jedan u nizu košarkaša koji je igrao za oba večira rivala.

Pored Slukasa, Panatinaikos su do sada pojačali Luka Vildoza, Matijas Lesor, Kostas Adetokumbo, Dimitris Moraitis i Dinos Mitoglu.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
1
2

1 Komentara

  1. Kao sto se Barsa ukanalila sa Miroticem, jos gore ce proci Pao sa Slukasom, tolike pare za igraca koji je na zalasku karijere, budalastina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter