0
Košarka

Kostas Sloukas during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DA LI JE OVO KOŠARKAŠKA BOMBA DANA: Slukas na pragu novog kluba, navijači Olimpijakosa šokirani!

Objavljeno: 08.07.23 u 13:40

Bio bi to direktan prelazak u redove najvećeg rivala.

Uzbudljiva košarkaška vest stiže nam iz Grčke, gde se Kostas Slukas nalazi na pragu prelaska u Panatinaikos. Iskusni plejmejker je pre samo dva dana zvanično završio saradnju sa Olimpijakosom, a sada su mnogobrojni poznati novinari preneli da će njegov sledeći korak biti ka ekipi Ergina Atamana.

Iako se u prošlosti dešavalo da takve vesti budu netačne, veliki broj grčkih i turskih novinara izveštava o ovom transferu, što daje na određenoj verodostojnosti informaciji.

Prema prvim najvama, Slukas bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor, čime bi posao još jedan igrač koji je igrao za oba najveća grčka kluba.

Podsetimo, ranije se spekulisalo da je Slukas već dogovorio saradnju sa Fenerbahčeom, a takođe je bio povezan i sa šampionom ABA lige, Partizanom. Međutim, najnovije informacije ukazuju da je Panatinaikos najbliži dovođenju iskusnog plejmejkera u svoje redove.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter