1
Košarka

Barcelona's Nikola Mirotic vies with Partizan's Alen Smailagic during round 31 Euroleague basketball match between Partizan and Barcelona in Belgrade, Serbia, on March 28, 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NIKOLA MIROTIĆ SLETEO U BEOGRAD: Da li nas očekuje nova transfer bomba!? (VIDEO)

Objavljeno: 08.07.23 u 21:30

’Delije i ’Grobari’ u transu.

Nikola Mirotić je nakon osvojene španske lige sa Barselonom postao slobodan igrač, jer je nezadovoljan idejom smanjenja plate. Košarkaška javnost već nekoliko nedelja unazad špekuliše gde bi bivši reprezentativac ’furije’ mogao da nastavi karijeru. Pominju se razni klubovi, koji žele usluge ovog igrača.

Crvena zvezda i Partizan su odavno ’zagrizli’ za Mirotića, ali tu su još i Olimpijakos, Panatinaikos, Monako. Zvezda je Mirotiću ponudila ugovor koji bi donosio tri miliona evra godišnje španskom košarkašu, što je najveći ugovor u istoriji srpske košarke i favorit je da ga dovede, i pored interesovanja Olimpijakosa.

Sada je odjeknula vest da je iskusni Podgoričanin danas popodne sleteo na aerodrom u Beogradu. Tako da se verovatno mnogi navijači oba tabora pitaju da li je došao da potpiše ugovor ili samo onako.

14
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter