0
Košarka

General overview delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GRCI TVRDE DA ZVEZDA NUDI ISTORIJSKI UGOVOR: Najviše novca u istoriji regiona i prednost u trci za potpis Mirotića!

Objavljeno: 04.07.23 u 08:07

Za navijače Zvezde rok varira između agonije i euforije.

Košarkaška javnost već danima spekuliše gde bi najplaćeniji igrač Evrope, Nikola Mirotić, mogao da nastavi karijeru, priča se o eventualnom dolasku u Crvenu zvezdu, što bi svakako bilo najaveće pojačanje za srpskog šampiona za predstojeću sezonu, a crveno-beli prema pisanju grčkih medija, imaju razloga za optimizam.

Kako pišu mediji sa juga Balkana, srpski šampion je trenutno lider u trci za potpis Nikole Mirotića, uprkos tome što je veliki broj najjačih klubova zainteresovan za njegove usluge.

Navodno je, prema natpisu istog izvora, Zvezda Mirotiću ponudila ugovor koji bi donosio tri miliona evra godišnje španskom košarkašu, što je najveći ugovor u istoriji srpske košarke i favorit je da ga dovede, i pored interesovanja Olimpijakosa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

9
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter