0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/@acffiorentina

FEŠTA NA MARAKANI: Krajem jula stižu Bleki Milenković i Luka Jović!

Objavljeno: 08.07.23 u 11:55

Poslastica za sve navijače.

Crvena zvezda se punom parom priprema za narednu sezonu u kojoj će igrati grupnu fazu Lige šampiona. Nakon nekoliko lakših utakmica na Zlatiboru, Crvena zvezda je odmerila snage sa Zenitom, kojeg je uspela da savlada sa 2:1, golovima Ivanića i Krasoa.

Nemaju ‘crveno-beli’ tu nameru da stanu, jer su već zakazali još jednu veoma jaku proveru. Naime, 26. jula od 20 časova na stadionu ‘Rajko Mitić’ gost će biti ekipa Fiorentine. Biće to prilika da vidimo i naše reprezentativce Terzića, Milenkovića i Jovića.

Pre tog duela, Crvena zvezda će odigrati i prijateljsku utakmicu protiv azerbejdžanskog Nefčija.

Kings Kangwa i Vanja Ilic Kolubara – Crvena Zvezda, Superliga Srbije 30.10.2022. Lazarevac Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT
KANGA ODLAZI?

Zambijski vezista Kings Kangva koristi svaku priliku u Crvenoj zvezdi kako bi se nametnuo i dokazao. ‘Crveno-beli’ će ove sezone igrati grupnu fazu Liga šampiona, a čini se da Kangvi to nije dovoljno, jer se stiče utisak da je i on voljan da napusti tim.

Novi trener Barak Bahar ga ima u planovima, ali je odlazak u svakom slučaju moguć. Kako prenosi ‘Žurnal’, Crvena zvezda za njegove usluge traži 2.5 miliona evra. Pre nekoliko nedelja odbio je da pređe u Krila Sovjetov, ali i drugi klubovi iz ‘ledene’ Rusije su zainteresovani za njegove usluge, pa će biti zanimljivo videti da li će ostati na Marakani.

6
8

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter