2
Evroliga

Kostas Sloukas (R) and Aleksa Avramovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SLUKAS ZVANIČNO RASKRSTIO SA OLIMPIJAKOSOM: Već je poznato gde će nastaviti karijeru, potpisuje višegodišnji ugovor!

Objavljeno: 06.07.23 u 14:58

Nisu uspeli da postignu dogovor.

Jedan od najcenjenijih plejmejkera Evrope Kostas Slukas, zvanično je napustio Olimpijakos. Grčki as i klub iz Pireja, nisu uspeli da se dogovore o nastavku saradnje, uprkos brojnim sastancima i predlozima da se poteškoće prevaziđu.

Prema navodima poznatog novinara Hristosa Harpidisa, već se zna gde će grčki plejmejker nastaviti karijeru. U pitanju je Fenerbahče, čiji je trener upravo selektor košarkaške reprzeentacije Grčke Dimitris Itudis.

Poslednje informacije govore, da će Slukas potpisati višegodišnji ugovor sa turskim klubom.

Podsećamo, prema navodima evropskih medija, u trci za Slukasov potpis bio je i Partizan, uz insistiranje Željka Obradovića koji je sa njim sarađivao u Fenerbahčeu. Ipak, crno-beli nisu mogli da odgovore na finansijske zahteve grčkog košarkaša.

1
8

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter