0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BAHAR POSVETIO POBEDU NAVIJAČIMA: Posebno je pohvalio fudbalere i otkrio koje su ključne stvari za igru Zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 04.07.23 u 21:24

„Najvažniji mi je presing i napad sa velikim brojem igrača.“

Imao je mnogo razloga za zadovoljstvo Barak Bahar posle blistave partije Crvene zvezde i trijumfa nad Zenitom rezultatom 1:2 na startu „Pari kupa“. Pogotke za srpski tim postigli su Ivanić i Kraso, a po završetku meča, trener crveno-belih se obratio medijima na konferenciji.

– Važno nam je što smo pobedili na startu turnira, i to u ovakvom ambijentu na prelepom stadionu. Odnos igrača je bio sjajan, važno mi je bilo da dobro startujemo, ali očekuje nas još treninga i spremanja – rekao je Bahar.

Bahar je istakao da želi da se rad sa treninga prenese na utakmicu i otkrio je na čemu je fokus.

– Želim da dobro izgledamo na terenu i da ono s treninga prenosimo na utakmice. Najvažniji mi je presing i napad sa velikim brojem igrača, na tome je fokus. Prvi gol smo postigli kao rezultat uvežbane akcije. Naravno, voleo bih da osvojimo turnir.


Osvrnuo se šef stručnog štaba Crvene zvezde i na fudbalere Zenita.

– Imaju mnoštvo dobrih igrača i nismo mogli da se fokusiramo samo na jednog. Doslovno smo morali da mislimo na sve kako nas ne bi kaznili, ali pomogao nam je i Glazer koji je sjajno branio.

Pohvalio je Bahar fudbalere Crvene zvezde koji su danas zaigrali.

– Ne volim da ističem pojedince, govorim uvek o timu. Meni je bitno da igrači dobro rade, i da imamo takav odnos da im sve govorim u lice. Svidelo mi se što smo danas imali i duh i stav i želju.

Bahar je istakao i sjajnu podršku navijača koji su došli čak u Rusiju da bodre Zvezdu.

– Izuzetno sam srećan što sam mogao sa klupe da čujem i osetim podršku navijača. Uživao sam. Hvala im što dolaze da podrže klub, nadam se da će ih biti još više na narednim mečevima. Ekipa ih je na kraju pozdravila što dovoljno govori o tome koliko smo zahvalni. Pobeda je upravo za naše navijače.

Nakon Zenita, Zvezdu čekaju mečevi sa Nefčijem i Fenerbahčeom.

– Zadovoljan sam rivalima, igramo sa dobrim ekipama i to je nivo onoga što nas čeka u Ligi šampiona. Testiramo sebe, ali je još uvek početak i tek dve nedelje treniramo – zaključio je Bahar.

40
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter