1
Košarka

Luka Mitrovic Partizan - Crvena Zvezda , Derbi, ABA Liga 13 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

POZNATI DETALJI NOVOG UGOVORA LUKE MITROVIĆA U ZVEZDI: Evo koliko iskusni centar će zaraditi za tri godine!

Objavljeno: 03.07.23 u 11:24

Dobar posao kluba sa Malog Kalemegdana.

Košarkaši Crvene zvezde odigrali veoma dobru prošlu takmičarsku godinu. Tim Duška Ivanovića se okitio sa dva trofeja osvojivši KLS i Kup. U Evroligi su bili nadomak plasmana u Top 8 fazu, koja im je u drugom delu sezone izmakla, a u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige poraženi su od Partizana 3:2.

Crveno-bele’ je nakon završetka sezone napustio Luka Vildoza koji je pojačao redove Panatinaikosa, a u klub se vratio Dejan Davidovac, a nadomak Zvezde je i Miloš Teodosić. Takođe, pojačanje za sledeću takmičarsku godine je i produžetak saradnje sa Lukom Mitrovićem. On se obavezao Zvezdi na vernost u naredne tri godine, a za to vreme će zaraditi 1.650.000 evra, a osim toga, Mitrovića očekuju i bonusi u ABA ligi i Evroligi.

 

 

 

1
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter