0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VELIKO POJAČANJE ZA CRVENU ZVEZDU: Bivši kapiten još tri godine na Malom Kalemegdanu! (FOTO)

Objavljeno: 01.07.23 u 20:10

Nastavak saradnje je ozvaničen!

Iskusni centar, Luka Mitrović, potpisao je novi trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom! Nekadašnji kapiten crveno-belih i aktuelni reprezentativac Srbije odlučio je da odbije ponude iz inostranstva i produži saradnju sa klubom u kojem se afirmisao kao igrač!

Bio je Luka na korak od potpisa još u finišu sezone, ali brojne ponude su uticale na produžetak pregovora. Ipak, kako je i najavljeno u prethodnim danima, čekala se samo i zvanična potvrda Mitrovićevog ostanka na Malom Kalemegdanu.

Mitrović je prvi put u Zvezdu došao 2012. godine iz redova Hemofarma. Kao kapiten je predvodio tim do 2017. godine, kada je usledio odlazak u inostranstrvo.

U dresu Brose Bamberga, Mursije, Manrese, Hapoela iz Jerusalima i podgoričke Budućnosti Luka nije uspeo da ponovi partije iz vremena provedenog u crveno-belom dresu. Veliki uticaj na takav ishod imale su i povrede. Ipak, tokom drugog mandata u Crvenoj zvezdi, Mitrović je pokazao kakav kvalitet poseduje, ponovo je zablistao i postao jedan od lidera tima.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter