2
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

JOŠ JEDAN MEČ SUPERLIGE SUMNJIV: FSS pokrenuo istragu!

Objavljeno: 03.07.23 u 14:15

Novi skandal u srpskom fudbalu.

Fudbalski klub Kolubara je nedavno kažnjena zbog nameštanja utakmica od strane UEFE oduzimanjem devet bodova i to ih je koštalo elitnog ranga srpskog fudbala. Međutim, došlo je preokreta, pa je sud u Lozani vratio u razmatranja ’slučaj Kolubara’ tako da u timu iz Lazarevca još uvek postoji nada da će igrati Superligu.

Konačna odluka bi trebalo da bude doneta 21. jula, pa je početak Mozzart Bet Superlige Srbije pomeren za 29. jul, a prvobitno je trebalo da počne 22. Sada je UEFA pronašla još jedan sumnjivi meč, a to je Napredak Kruševac-Radnički Niš.

Taj susret odigrao se 9. maja u četvrtom kolu plej-auta, a ta utakmica je bila od presudnog značaja za opstanak tima sa ’Čaira’ u Superligi, a Nišlije su ostvarile pobedu od 2:1. Kako piše Mozzart Sport ako FSS utvrdi da je bilo nečeg spornog na toj utakmici, potencijalne kazne bi se odnosile na sezonu 2023/24.

Disciplinski pravilnik propisuje i da se klubovi posle prvih Uefinih prijava opominju, a posle se kažnjavaju novčano, oduzimanjem devet bodova ili čak i diskvalifikacijom iz takmičenja u trajanju od jedne godine. Videćemo koja če biti sudbina ovih klubova.

8
10

2 Komentara

  1. Ne postoji klub na svetu celom koji je udesio vise meceva od nje putem njenih igraca insajdera u protivnickim klubovima. I sudijskih decenjskih zavera. I osvetnickih namerno izazvanih skandala na mecevima naseg Nacionalnog tima,poznatih kao Djenova slucaj i Siptarski dron slucaj, i da ne nabrajam vise, a koji su dobrano unistavali nas fudbal dotle da se i dobro drzi kakvo zlo imamo u njedrima njegovim! Zivotom garantujem da je 60 posto njenih domacih titula vrlo sumnjivo, ali ko da dirne u crvenobelu zmiju sarganku, ona ujeda,davi i prozdire. Pa se pitamo zasto je taj klub nasa zlehuda sudbina da moramo trpeti tu azdahu.
    Kad nam je nju neko odzgo ili odozdo dao kao sudbinu zasto je barem ne dade kao titulara postenja i zdravog razuma? I zasto bas ona uvek mora da viri iz skutova vlasti i rezima? I zasto je ona uvek u jatu lopova, zasluznih kriminalaca pod zastitom…., zasto zbog nje drzavne banke propadaju i bankrotraju a ona ponosno duguje koliko ti volja, i istice da i Barca duguje 1,3 milijarde evra, pa sta, pa sta, pa sta???!Zasto, zasto i zasto?!!!
    Ocaj ovog naroda postaje beskraj njegove nesrece, a ona sinonim njegovog propadanja!

    1
    0
    Odgovori
  2. nadaleko čuvena crvena zvezda poznata po bezbroj nameštaljki koju niko ne pominje. Ko je više zasluzio od nje da se večno spominje

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter