6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATA KONAČNA SUDBINA KOLUBARE: Evo kakvu je FSS odluku doneo!

Objavljeno: 29.05.23 u 18:50

Lazarevčani u ozbiljnom problemu.

Fudbalski klub Kolubara je bila pod lupom od strane Uefe, koja je dostavila materijal Fudbalskom savezu Srbije u kojem su utakmice protiv Spartak Subotice i Mladosi GAT  sumnjive i da se Lazarevčanima oduzmu bodovi.

Kako piše Sportklub drugostepena komisija FSSa je u ponedeljak potvrdila odluku disciplinskog organa da se Kolubari oduzimaju devet bodova, što znači, da se tim iz Lazarevca seli u Prvu ligu. Predsednik kluba, Dragiša Urošević je uložio žalbu, a najavio je da će da tražtii pravdu pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani, ako odluka ne bude preinačena.

Očekuje nas zanimljiv rasplet događaja.

22
13

6 Komentara

  1. Lazarevac vija Ub preko Lajkovca. Muljator do muljatora pa nije ni čudno ovo što je radila ,,Kolubara,, i Dživdžan klan lopovčića. Kakva država takvi i lopovčići i muljatorčići.

    3
    0
    Odgovori
  2. Fudbalskim kuloarima već neko vreme kolaju priče da je Kolubara bila pod posebnim monitoringom UEFA još od zimskih priprema u Puli..
    Epilog je da su se Rudari maksimalno „zaigrali“ prilikom svojih zakulisanih igrica u drugom delu sezone tako da su „pali“ za dve utakmice i automatski aktivirali kaznu od strane UEFE.

    2
    1
    Odgovori
  3. Inače čisto da dodam zatražena kazna za ponovljeno delo nameštanja utakmice (Spartak i Mladost GAT) je oduzimanje od 9 do 20 bodova tako da su dobili najmanju moguću kaznu.Luzerovčani širi zamenu teza kako su izbačeni direktno iz lige a ustvari su im oduzeti bodovi zbog čega završavaju na predzadnjem mestu i samo zato ispadaju iz lige.Realno,ovakve timove treba izbaciti u beton ligu.Kakva selendara takav i fucbalski tim..

    8
    6
    Odgovori
  4. Kolumbara bruka i sramota Lazerevca i cele Srbije.Krtice iz Luzerovca pokazale svoje pravo lice krticareći i kopajući drugima krtičnjake u koji su sami upali na kraju..

    6
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter