0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POZNATO KO JE NOVI DIREKTOR OMLADINSKE ŠKOLE CRVENE ZVEZDE: Velike promene u Ljutice Bogdana! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.23 u 23:10

Nove funkcije dobili i Milijaš i Marin.

Crvena zvezda je odradila prvi deo priprema za narednu sezonu na Zlatiboru, gde su odigrali dve kontrolne utakmice protiv selekcije Užica, gde su trijumfovali rezultatom 3:1, a onda su odmerili snage sa Borcem iz Banja Luke i dobili 2:0. Nakon ovih mečeva, Bahar ima jasnu sliku o svojim fudbalerima.

’Crveno-beli’ će nastaviti pripreme u Rusiji, a Izraelac neće voditi Srnića, Gobeljića i Jovana Mituljikića. Pored igračkog kadra, desile su se promene i u upravi. Naime, pre par sati je odjeknula vest da Dragan Mladenović nije više direktor omladinskog pogona Crvene zvezde. On je na tom mestu bio od 2015. godine  a za to vreme je veoma dobro unapređen celokupni omladinski pogon i u pogledu infrastrukture i mladih fudbalera.

Za vreme  njegovog mandata u Ljutice Bogdana su iznikli veliki talenti poput Marka Grujića, Luke Jovića, Strahinje Erakovića i drugih. Ipak, Mladenović će obavljati drugu funkciju u klubu, a kako Telegraf nezvanično saznaje, novi direktor omladinske škole biće Nikola Jelić.

On je do sada bio koordinator Zvezdine akademije. Na njegovo mesto doći će Nenad Milijaš, a novu funkciju dobio je i Marko Marin, koji će biti tehnički direktor uz obavezu da obuhvati i omladinski pogon.

FOTO: Twiter/ FK Crvena zvezda

 

FOTO: Starsport
23
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter