1
Domaći fudbal

Fudbal Season 2019-2020-General overview of FK Crvena Zvezda football stadium Rajko Mitic-An aerial view-Ilustracija Illustration Beograd, 23.03.2020. foto: Marko Djokovic/Starsportphoto©

U LJUTICE BOGDANA NASTAVLJAJU SA PROMENAMA: Smenjen jedan od bitnijih faktora u klubu! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.23 u 20:50

Ozbiljno se radi u ’crveno-belom’ taboru.

Fudbaleri Crvene zvezde su prošlu sezonu odigrali odlično, u Mozzart Bet Superligi su neporaženi, osvojili su treću duplu krunu za redom, ali je falio iskorak u Evropi. Nakon proslave titule protiv Novog Pazara, dotadašnji strateg Miloš Milojević je napustio kliub, a umesto njega stigao je dugo priželjkivani Bakar Bahar.

Za njega nije bilo puno odmora, pa je odma prionuo na posao. Prva odluka je skloni Milana Borjana, koji je otišao u Slovan iz Bratislave na pozajmicu, takođe je poručio Kataiju da će biti u drugom planu. Zvezda je na Zlatiboru odigrala dve pripremne utakmice sa selekcijom Užica, koju je dobila 3:1 i protiv Borca iz Banja Luke gde je trijumfovala rezultatom 2:0.

Nakon prvog dela priprema, ’crveno-beli’ se sele u Rusiju gde ih očekuju kontrolni mečevi sa Zenitom, Nefčijem i Fenerbahčeom, a iskusni Izraelac je precrtao i Srnića i Gobeljića.

Međutim, nisu desile promene samo u igračkom kadru, već i u upravi kluba. Kako prenosi Mozzart Sport, direktor omladinske škole Crvene zvezde, Dragan Mladenović neće biti više na toj funkciji. On je to od 2015. godine, a za to vreme je veoma dobro unapređen celokupni omladinski pogon i u pogledu infrastrukture i mladih fudbalera.

FOTO: FK Crvena zvezda

Tokom Mladenovićevog mandata, Zvezda je sklopila saradnju sa Zenitom, ali i Grafičarom, a osim toga, za to vreme su iz Zvezdine akademije ‘iznikli’ i mnogi reprezentativci, poput Luke Jovića, Marka Grujića, Mihaila Ristića, Strahinje Erakovića, ali i drugih od kojih se neki i danas bore za mesto u prvom timu aktuelnog šampiona Srbije.

Mladenović će ostati u klubu, ali nije poznato na kojoj poziciji, a i još uvek se ne zna ko će biti njegov naslednik.

11
18

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter