0
Evroliga

FOTO: Starsport

EVROLIGA OBJAVILA RASPORED ZA SLEDEĆU SEZONU: Evo kada će se igrati plej-in i plej-of!

Objavljeno: 30.06.23 u 21:55

Mala promena u odnosu na prošlu takmičarsku godinu.

Evroliga nam je prošle sezone donela nikad veće uzbuđenje i neizvesnost do samog kraja. Što se tiče srpskih klubova, Partizana i Crvene zvezde, moglo bi se reći da su odigrali sjajno. Tim Željka Obradovića prvi deo nije baš blistao, ali su u drugom delu dali gas i plasirali se u Top 8 fazu gde ih je čekao Real Madrid.

Crno-beli’ su uradili nešto neočekivano, pobedili su dva puta u Madridu i tako pred domaću publiku stekli lepu prednost, koju su na kraju ipak ispustili i izgubili 3:2. ’Crveno-beli’ su bili nadomak plasmana u četvrtfinale, ali su posustali u drugom delu sezone i ostali uskraćeni za dalje takmičenje.

Za sledeću takmičarsku godinu, Evroliga je uvela i plej-in, gde će i deseti, deveti i osmi na tabeli imati priliku da se plasiraju u narednu fazu, odnosno Top 8. Takmičenje će startovati 8. oktobra, a plej-in će se igrati 16. i 19. aprila, dok će četvrtfinale trajati od 23. i 24. aprila do najkasnije 8. maja.

Fajnal-for će se igrati u Berlinu do 24. do 26. maja, a narednih dana očekuje se da Evroliga objavi i kompletan raspored utakmica svih klubova za narednu sezonu. Srbiju će ponovo predstavljati Partizan i Crvena zvezda, a titulu brani Real.

16
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter