0
Fudbal

Ljupko Petrovic FK Crvena Zvezda 29. Maj 2020. 29.5.2020. proslava Bari Liga Sampiona foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

POZNATI SRPSKI TRENER VOZIO SUPROTNOM TRAKOM I IZAZVAO UDES: Njegov Mercedes se direktno sudario sa Ševroletom! (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.23 u 23:22

Hitna pomoć je pristigla.

Fudbalski trener Ljupko Petrović (76) izazvao je saobraćajnu nezgodu u Beogradu dok je upravljao vozilom „Mercedes B180“ u levom smeru vozivši suprotnom trakom i pritom udarivši u bočnu stranu automobila „Chevrolet Aveo“ kojim je upravljao Željko Kovačević (63), prema informacijama koje je objavio Sportal.

Oba vozača su prošla alkotestiranje, pri čemu nije bilo prisustva alkohola u krvi ni kod jednog od njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Iako je Petrović primetio da se nalazi na pogrešnoj traci, nastavio je da vozi. Ostala vozila, uključujući kamione, pokušavala su da ga izbegnu, ali na kraju se dogodila nezgoda.

Snimak objavljen na Instagram stranici „192_rs“ prikazuje direktan sudar između Petrovićevog vozila „Mercedes“ i vozila koje mu je dolazilo u susret.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u petak uveče oko 20:54 časova na novoj obilaznici oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka. Hitna pomoć je upućena na teren kako bi pružila medicinsku pomoć.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter