0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LESOR EMOTIVNO: ‘Nisam igrao za Partizan, živeo sam Partizan! Nosiću drugi dres, ali sam Grobar do kraja života!’ (FOTO)

Objavljeno: 28.06.23 u 14:20

Francuz se seli u Grčku!

Doskorašnji košarkaš Partizana, Matijas Lesor, novi je centar grčkog Panatinaikosa. Posle dve sezone u crno-belom dresu francuski reprezentativac se odlučio da promeni sredinu.

Naredne takmičarske godine očekuje ga saradnja sa trenerom Erginom Atamanom koji sklapa ozbiljan tim za visoke domete na evropskoj sceni.

Lesor se oglasio putem Instagrama i poslao emotivnu poruku svim navijačima Partizana.

-Nisam godinu i po dana igrao za Partizan, živeo sam Partizan! Hvala Partizanu što je verovao u mene i pružio mi priliku. Nedostajaće mi tim, saigrači, stručni štab. Ova sezona je bila posebna i pamtiću je za života. Grobari uvek ćete mi biti u srcu. Hvala vam što ste me prihvatili, promenili mi život, hvala što ste imali takav uticaj na mene i moju porodicu. Nosiću drugi dres sledeće godine, ali sam do kraja života Grobar. Hvala ti za sve, porodica – napisao je Lesor na Instagramu.

MATIJAS LESOR

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mathias Lessort (@thiaslsf)

8
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter