8
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailović (FOTO. Starsport)

OSTOJA PECNUO ZVEZDU: ‘KK Kamerun je osvojio ABA ligu – Ne dovodimo igrače od po 39 godina da nam sede na klupi!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.23 u 12:33

Vrlo direktno izlaganje.

Prvi čovek PartizanaOstoja Mijailović govorio je za Sportal i tom prilikom govorio o prethodnoj sezoni i formiranju igračkog kadra. Zbog velikog broja stranaca, bili su prozvani ‘KK Kamerun’, što je kasnije postala i jedna od glavnih šala među navijačima Partizana.

‘Pamte se samo trofeji i košarkaški uspesi. Primarni cilj je osvajanje torfeja, mi nećemo dovoditi domaće igrače da sede na klupi koji imaju po 37, 38 godina. Nama jesu oni prioritet, ali ne možemo da ih izmislimo. Mi ćemo napraviti tim koji je konkurentniji nego ovaj tim sada u Partizanu i koji može da parira ostalim timovima u Evropi.Šta ćemo da vratimo Bogdana Bogdanovića iz NBA ili Jokića, Micića? To je čist populizam. Mi smo ograničeni dostupnosti tih igrača. Ali, evo KK Kamerun je osvojio AdmiralBet ABA ligu. Imamo igrače za koje smo zainteresovani, ali to nije korektno prema igračima da govorim o tome.’ – rekao je Ostoja Mijailović.

93
49

8 Komentara

  1. Limar, cuti i ne s.ri!
    Da je bilo obrnuto domacinstvo za Aba ligu, video bi vas kvalitet.
    Cudi me da ne pomenes, kako vas je Real ponizio?!
    Pricas o necemu, a prosis od navijaca…

    1
    5
    Odgovori
  2. Koliko duguju partizan i zvezda ???
    To treba da se pogasi trajno, a ne gradjani Srbije da se pljackaju i od istih otima kako bi se vama dalo .
    Srbija zeli privatizaciju ova dva nazovi kluba.
    Pa nek se sami snalaze .
    A i da poskidate petokrake sa grbova-ako zelite da budete autenticni Srbski klub.

    2
    12
    Odgovori
  3. Koga će on da pecne,SNS ljakse iz Prislonice.6 god nista osvojio nije i on nekome drži lekcije.Porez plati čupo,e da ni Čović nije bolji.Obojica ste Vučićeve podguzne muve

    7
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter