0
Evroliga

Ostoja Mijailovic KK Partizan promocija novih dresova i potpisivanje sponzorskog ugovora sa Mozzart Bet za Season 2022-2023 at Stark Arena on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PREOKRET IZ SNOVA ZA GROBARE: Ostoja Mijailović negirao medije o odlasku Pantera! (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.23 u 11:26

Da li se nešto krije iza kulisa?

Juče je kao bomba odjeknula vest da je Partizanov kapiten, Kevin Panter potpisao dvogodišnji ugovor težak šest miliona evra sa Barselonom. Ipak, to je sada u razgovoru za Sportal, ‘poljuljao’ predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović:

‘Za nas su to nezvanične informacije, zaista ne znam. Ali, potpuno je normalno da kad nekom istekne ugovor pregovara i traži najbolju ponudu. Mi ćemo se boriti da ih ostavimo u klubu. Svaka era ima svoj kraj. Mi bismo želeli da on ostane, ali ako dobije ponudu koju ne možemo da platimo. Daćemo sve od sebe da ostavimo sve igrače koji nam se dopadaju, ali postoji neka duga realnost. Neki su udvostručili ili utrostručili svoju cenu radom u Partizanu.’ – rekao je prvi čovek Partizana.

Ostaje da vidimo da li će Partizan nekim čudom zaista zadržati svog najboljeg igrača.

119
28

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter