0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIRLJIVA PORUKA, RIKARDO SE NA EMOTIVAN NAČIN OPROSTIO OD PARTIZANA: ‘Hvala Bogu što mi je dao priliku da predstavljam ovaj veliki klub!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.06.23 u 20:20

Napadač iz Humske nosi najlepše uspomene u karijeri!

Iskusni golgeter, Rikardo Gomeš, u nedelju je odradio poslednji trening u crno-belom dresu. Napadač je napustio Partizan i pojačao redove Al Šamala iz Katara.

Teško je Rikardu pao rastanak sa voljenim klubom, a pronašao je snage da se oprosti od Partizana i navijača putem Instagrama.

-Dragi Grobari, želim da vam se zahvalim na svom vremenu koje smo proveli zajedno. Hvala vam što se učinili da se ja i moja porodica osećamo kao kod kuće. Partizan je postao više nego poseban klub, postao je moj klub, a Beograd naš grad. Zahvalan sam Bogu što mi je dao ovu priliku da predstavljam ovaj veliki klub. Crno-beli zauvek – istakao je Gomeš, uz video snimak sa najemotivnijim momentima u crno-belom dresu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ricardo Gomes (@_ricardogomes11_)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter