0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/YouTube

EMOTIVAN OPROŠTAJ RIKARDA: Napadač trebao da održi govor, pa pustio suzu! (VIDEO)

Objavljeno: 25.06.23 u 09:50

Gomeš karijeru nastavlja u Kataru

Napadač Partizana i najbolji inostrani strelac u istoriji „crno-belih„, Rikardo Gomeš, odradio je juče poslednji trening sa ekipom i oprostio se od trenera i saigrača. On će karijeru nastaviti u Kataru, u ekipu Al Šamala.

Njemu je Bibras Natho poklonio dres sa potpisima svih igrača, na šta se sjajni napadač raznežeio i čak pustio koju suzu. Ipak, smognuo je snage da održi govor i da se zahvali svima na sjajne tri godine, koje su mu oživele karijeru.

 

 

Hvala vam na svemu. Teško mi je da napustim ovaj klub, jer sam napravio svoj život ovde. Bio sam ukupno 3 sezone ovde, ali za mene je to delovalo kao da sam 15 godina igrao ovde – rekao je reprezentativac Zelenortskih ostrva.

Gomeš je za zvaničan sajt kluba rekao da će se možda vratiti jednog dana.

Želim da im se zahvalim za svu ljubav i podršku koju su mi pokazivali od prvog dana kada sam ovde došao, za to što su me poštovali. Trudio sam se da dam najbolje od sebe, a kao igraču, najbolje mesto da navijačima pokažete poštovanje je teren. Pružio sam sve od sebe. Želim da im se zahvalim na svemu i ko zna, možda se jednog dana vidimo opet!

VESTI O PARTIZANU:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter