0
Fudbal

FOTO: Twitter/@SpursOfficial

DA LI JE OVO RASTANAK TOTENHEMA I KEJNA?: Dva giganta u trci za Engleza!

Objavljeno: 26.06.23 u 23:20

Ovo bi bio odličan posao.

Poslednjih godina se vode špekulacije da bi Hari Kejn mogao da napusti Totenhem i preseli se u neki jači klub gde bi konačno mogao da osvoji neki trofej. On je u dresu ’pevaca’ proveo čitavu karijeru, a odigrao je 435 utakmica i postigao 280 golova, a ove sezone bio je precizan 32 puta na 49 mečeva.

Kejn je ušao u poslednju godinu ugovora, a predsednik kluba iz severnog Londona, Danijel Levi traži za iskusnog napadača 100 miliona evra. Dva kluba koja najbliža potpisu engleskog reprezentativca su Bajern Minhen i Real Madrid.Bavarci’ od odlaska Levandovskog u Barselonu nemaju klasičnog špica, a takođe i ’kraljevi’ odlaskom Benzeme u Al Hilal oskudevaju u napadu.

Za prvaka Nemačke je problem to što ne žele da daju toliku sumu, dok Perez nema problema sa tim, a naravno, napadač mu je preko potreban. Sve u svemu, očekuje nas vruće leto.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter