0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PONIKAO U INTERU, ZVEZDA GA DOVELA KAO VELIKO POJAČANJE: Francuz oteran iz druge lige Južne Koreje, veliki sunovrat! (FOTO)

Objavljeno: 25.06.23 u 23:22

Velika nada Neroazura daleko od ozbiljnog fudbalskog nivoa!

Kada je Aksel Bakajoko stigao na stadion ‘Rajko Mitić‘ očekivanja su bila velika. Nekadašnja nada Intera, brzonogi ofanzivac, predstavljen je kao pojačanje, ali ubrzo se ispostavilo da je reč o promašaju.

Nije Bakajoko pokazao da zaslužuje crveno-beli dres, pa je tokom leta 2022. godine napustio Ljutice Bogdana. Ugovor je raskinut, a na novi angažman Aksel je čekao čitavih devet meseci.

Izbor je pao na Južnu Koreju! Bakajoko je karijeru pokušao da oživi u tamošnjem drugaligašu Čeonanu, ali ni to mu nije pošlo ‘za nogom’.

FOTO: STARSPORT

 

Nakon 17 utakmica klub je osvojio samo dva boda, a čelnici kluba se uručili otkaz Francuzu. Aksel je zabeležio 12 mečeva na kojima nije uspeo da pomogne ekipi.

Nakon zaista sjajnih izdanja u mlađim kategorijama Intera zapaženiju ulogu imao je jedino na pozajmici u Sent Galenu 2018/19.

10
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter