0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA MOŽE DA ZARADI MILIONE: Bivši šampion Evrope ozbiljno zagrizao za veznog fudbalera srpskog šampiona!

Objavljeno: 22.06.23 u 18:33

Videćemo hoće li uprava to prihvatiti

Prema informacijama novinara „Gardijana“ Eda Aronsa, fudbalski klub Crvena zvezda vodio je razgovore sa engleskim premijerligašem Notingem Forestom u vezi sa mladim igračem Kingsom Kangvom.

Kings Kangva je pokazao značajan potencijal, ali se čini da Crvena zvezda još uvek nije u potpunosti iskoristila sve njegove kvalitete. Međutim, interesovanje za njega se proširilo širom Evrope. Notingem Forest je jedan od klubova koji su iskazali interesovanje za njega, a spominje se mogućnost transfera u vrednosti od 3.000.000 evra. Pored engleskog kluba, zainteresovani su i Seltik, Fiorentina, Lil i Monpelje.

Kings Kangva je privukao pažnju renomiranih klubova, a čelnici Crvene zvezde žele da zadrže mladog talenta u svojim redovima. Trener Barak Bahar je izrazio želju da Kangva ostane u klubu, prepoznajući njegovu vrednost.

Sličnu situaciju je imao i Jovan Šljivić, kome su minuti u domaćem prvenstvu od izuzetne važnosti. Ugovorom je obezbeđena određena sigurnost i prilika za igranje. Međutim, u ovom trenutku nije prikladno spekulisati o tome ko bi trebao imati prednost kao starter u Ligi šampiona.

Crvena zvezda se suočava sa izazovima zadržavanja talentiranih igrača, dok istovremeno nastoji postići dobar rezultat u prestižnom evropskom takmičenju. Klub će pažljivo razmotriti sve opcije i doneti odluke koje će najbolje odgovarati dugoročnom razvoju tima i interesima igrača.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter