0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIKARDO GOMEŠ ZAGONETAN PO PITANJU OSTANKA U PARTIZANU: „Započeću pripreme danas sa timom, ali…“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.23 u 13:10

„Znate u fudbalu je sve moguće.“

Fudbaleri Partizana započeli su pripreme za narednu sezonu, a danas je obavljena i prozivka igrača. Medijima su se obratili trener Igor Duljaj, generalni direktor Miloš Vazura, kao i ostali fudbaleri, među kojima je bio i najbolji strelac Mozzartbet Superlige Srbije Rikardo Gomeš.

– Očekujem da budemo bolji. Da svako od nas pogleda sebe i šta može da promeni. Šta može da da bolje i šta mora da uradi bolje. Ovo je prvi korak, moramo da se fokusiramo na pripreme, odradimo dobre stvari kako bismo bili spremni kada mečevi počnu – počeo je Gomeš.

Potom je progovorio i o svom statusu u Partizanu, rekavši da ima ugovor na godinu dana, ali da je u fudbalu sve moguće.

– Još uvek imam ugovor na jednu godinu, ali znate u fudbalu je sve moguće. Fokusiran sam, započeću pripreme danas sa timom, biću sa timom – rekao je sjajni napadač crno-belih, a potom je pričao i o lošoj protekloj sezoni:

– Nemam odgovor na ono što se dogodilo prošle sezone, iskreno. Mislim da smo se u jednom momentu sezone opustili. Mislim da je to po nas čak i dobro jer nam to pokazuje da se ovaj tim u bilo kom takmičenju ne sme opustiti. Niti u jednom trenu se ne smete opustiti, jer mnogo timova upravo to čeka. To se događa kada se sa zimske pauze vratite pomalo opušteni. Svako od nas je dosta naučio iz toga, kako se opet ne bi ponovilo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter