0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAZURA: ‘Partizan nije klub koji će trpeti ucene nijednog oca! Ponudili smo mu najveći ugovor u istoriji!’ (FOTO)

Objavljeno: 22.06.23 u 11:48

Direktor crno-belih govorio je o spornom slučaju bez dlaka na jeziku!

Na stadionu u Humskoj jutros je obavljena letnja prozivka. Igor Duljaj je okupio ekipu i Partizan je započeo pripreme za novu sezonu, koju otvara utakmicama u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija i mečevima u Mozzart bet Superligi Srbije. 

Novinarima se na prozivci obratio i direktor Partizana, Miloš Vazura, koji je dobio pitanje o statusu mladog Matije Popoviće.  Za talentovanog igrača (17) već su zainteresovani Milan i Borusija Dortmund, a Vazura je otkrio da je vunderkindu ponuđen istorijski ugovor.

FOTO: STARSPORT

 

– To je dete iz Omladinske škole. Razgovarali smo sa ocem . Partizan nije klub koji će trpeti ucene nijednog oca i dok sam ja u klubu sigurno niko nećemo davati nikakve procente, a mogu da kažem da se radi o 50 odsto od dalje prodaje. Igrač je dobio ponudu kluba koja je najveća u istoriji kad je u pitanju mladi igrač, jer mislimo da je veliki talenat, ali u ovom trenutku ponuda i dalje stoji. Nemamo nikakav odgovor, to je to. Ako ne potpiše, želim mu sve najbolje u životu – poručio je Vazura i dodao:

– Ako neko želi da ide mimo Partizana, želim mu srećan put. Ali ja sam ubeđen da to nije dobar put. Ja bih voleo da taj igra potpiše za Partizan i na osnovu izveštaja Ivice Kralja dobio je taj najveći ugovor. Ali, imali smo i ranije situacija sa roditeljima i nećemo dozviliti da iko uđe u prvi tim, a da nismo načisto sa njim. Želje druge strane nisu fudbalske, a ni zakonite. Nećemo kršiti propise da bi neko bio zadovoljan.

 

7
17

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter