0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NATHO PRUŽIO PODRŠKU KOŠARKAŠIMA PRED DERBI: „Znam da je teško doći do karata, šaljem im svu sreću!“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.06.23 u 14:25

„Očekujem da budemo bolji nego prošle godine.“

Fudbaleri Partizana započeli su pripreme za narednu sezonu, a danas je obavljena i prozivka igrača. Medijima su se obratili trener Igor Duljaj, generalni direktor Miloš Vazura, kao i jedan od najiskusnijih fudbalera Bibras Natho.

On je pored razgovora o fudbalu, iskoristio priliku da pruži podršku košarkašima crno-belih, koji večeras igraju utakmicu za titulu šampiona AdmiralBet ABA lige.

– I dalje razmišljam o derbiju, znam da je jako teško doći do karata. Šaljem im sreću odavde i nadam se da će Partizan da pobedi. Ako ne budemo u hali, podržavaćemo ih odavde.

Pored toga, Natho je izneo očekivanja da njegov tim bude bolji nego prošle godine, kao i da se nada da će ovo biti duga sezona kada je u pitanju Evropa.

– Očekujem da budemo bolji nego prošle godine, to je sigurno. Moramo da se vratimo u Partizanov „mod“, da pobeđujemo. Prethodna sezona je bila jako loša za nas. Novi je početak, svaki put dolaziš sa novom nadom. Moji saigrači i ja, svi smo u redu, samo da nemamo povreda i bićemo bolji – istakao je Natho i dodao:

– Nadam se da će ovo biti duga sezona kada je u pitanju Evropa, potrebni su nam dobri igrači. Pre svega, da svi zajedno budemo dobar tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter