0
Domaći fudbal

from left Milos Filipovic Nemanja Milojevic Nikola JankovicNemanja Nikolic Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

FSS DEMANTOVAO NAVODE OKO KOLUBARE: „Odluka će biti doneta do početka prvenstva, CAS ne želi da pravi štetu!“

Objavljeno: 19.06.23 u 15:24

Još ćemo čekati na odluku Suda.

Fudbalski savez Srbije je ubrzo nakon što se ta informacija pojavila u medijima, demantovao da je Sud za sportsku arbitražu usvojio žalbu FK Kolubara. U saopštenju koje je izdao FSS, negirano je da je CAS privremeno suspendovao odluku Disciplinske komisije FSS kojom je Kolubari oduzeto devet bodova, što bi dovelo do ostanka kluba u Superligi Srbije.

Saopšteno je da svi navodi nisu tačni i da će se odluka CAS znati tek u narednim danima.

– Nisu tačni navodi da je CAS usvojio žalbu FK Kolubara, naprotiv odluke Disciplinske komisije i Komisije za žalbe FSS ostaju na snazi do okončanja postupka pred CAS, ali se neće sprovoditi. FSS je imenovao advokatski tim i ima rok da dostavi svoj odgovor na žalbu FK Kolubara do kraja sledeće nedelje – piše u saopštenju uz dodatak:

– Istovremeno, CAS je vodio računa o značaju koje postupak ima po učesnike i činjenice da je prvenstvo 2022/2023 okončano, a da je saglasnošću obeju strana planirano da odluka po žalbi FK Kolubara bude doneta pre početka prvenstva 2023/2024. CAS je na stanovištu da zbog prethodno navedenog neće da prejudicira svoju odluku o žalbi FK Kolubara ni na koji način kojim se pogoduje ili pravi šteta nekoj od strana – saopštio je FSS.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter