0
Domaći fudbal

Vasilije Bakic (R) and Nenad Gavric Kolubara v Novi Pazar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Kolubara on September 19, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKI PREOKRET U SUPERLIGI SRBIJE: Sud u Lozani presudio – Kolubara ostaje u elitnom rangu takmičenja!

Objavljeno: 19.06.23 u 13:45

Očekuje nas rasplet.

Prema informacijama koje je preneo portal „Sporklub“, fudbalski klub Kolubara iz Lazarevca će i naredne sezone igrati u Superligi Srbije. Sud za sportsku arbitražu iz Lozane je poništio odluku Fudbalskog saveza Srbije kojom je klubu oduzeto devet bodova.

Nakon ovog sudskog postupka, Kolubara će ostati u elitnom rangu srpskog fudbala, a očekuje se da konačna odluka bude izrečena 21. jula.

Takođe, za taj isti dan je zakazan početak naredne sezone Superlige Srbije , dok će žreb za parove biti održan 23. juna. Međutim, trenutno je neizvesno kako će sve to izgledati, jer čelnici takmičenja očigledno ovo nisu očekivali.

Sud za sportsku arbitražu je utvrdio nepravilnosti u postupanju FSS, zbog čega je privremeno suspendovao odluke tog organa.

Podsetimo, krajem maja, Disciplinska komisija FSS-a je oduzela Kolubari devet bodova nakon dojave UEFA, koja je iznela sumnje u regularnost dva meča tog kluba. Lazarevčani su se zbog svega žalili i na kraju se ispostavilo da su bili u pravu.

18
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter