0
Fudbal

FOTO: Twitter/EURO2024

ŠPANIJA POBEDILA HRVATSKU I OSTAVILA IH BEZ TROFEJA: Komšije pale u penal završnici Lige nacija!

Objavljeno: 18.06.23 u 23:58

Španci su imali više sreće.

Hrvatska fudbalska reprezentacija nije uspela osvojiti titulu Lige nacija, jer je poražena od selekcije Španije u finalu. U prvih 120 minuta, rezultat je bio 0:0, a Španija je na kraju bolje izvodila jedanaesterce, pobedivši rezultatom 5:4.

Španija je imala nekoliko prilika, posebno pri kraju prvog dela meča, ali nije uspela da ih iskoristi.

Furija je imala najbolju priliku u tom periodu, dok je u nastavku Hrvatska imala šanse da dođe do vođstva. Međutim, Lovro Majer je bio prespor u situaciji jedan na jedan sa Simonom, što je omogućilo protivničkoj odbrani da ga stigne.

Meč je otišao do izvođenja jedanaesteraca, a na početku su obe ekipe bile nepogrešive. Vlašić, Brozović i Modrić su lako savladali Simona, dok su Hosel, Rodi i Merino ispunili svoj deo posla.

Međutim, Majer je ponovo napravio grešku za svoj tim, Simon je odbranio šut po sredini, dok je Laport pogodio prečku, pružajući novu šansu Hrvatskoj.

Ipak, heroj Španije, Simon, je pogodio stranu pri šutu Bruna Petkovića i dao Daniju Karvahalu priliku da donese novi trofej svojoj zemlji, a on ju je iskoristio.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter