3
Košarka

FOTO: Starsport

CRVENA ZVEZDA ODGOVORILA GROBARIMA ZA VREĐANJE NEDOVIĆA: Evo šta je aktuelni šampion regiona poručio na Instagramu! (FOTO)

Objavljeno: 16.06.23 u 09:09

Sinoć su Partizan i Crvena zvezda su igrali svoj drugi meč finalne serije regionalne lige, a crno-beli imaju minimalnu prednost nakon pobede pred svojim navijačima u prvom meču.

Partizan je ponovo slavio, ovaj put rezultatom 87:78.

Ipak pobeda crno-belih malo ima gorak ukus, jer su suprugu Nemanje Nedovića vređali domaći navijači na najgnusniji mogući način.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Crvena zvezda Meridianbet (@crvenazvezdakk)

KK Crvena zvezda je na ovo odgovorila objavom – Crvena zvezda je porodica. 

39
44

3 Komentara

  1. „…aktuelni sampion regiona…“,ah! Kakva bljac,bljac fraza cergarskih tabloidnih papiruski!
    A zasto provocirate, svi ste sada zanemeli o igri, rezultatu, nigde vas da kazete ko je pobedio u sudarima tog vaseg sampinJona i velikog KKP? Bitnije vam je da trabunjate i izmisljate „neprijatnosti“, nesporazume…blabla. Pisite ko je odusevio a ko je prosuo sve svoje nadmene podrigotine. Neka sad i kusa.
    Partizan ce ih tek razvaliti u Pionirki,zivi bili pa videli!
    A kako ono onomad rece Choki kad je nakon tuznih 13 godina surovog gazenja od strane velikog Partizana ,parafraziram:…Da i tu pricu zatvorimo! Dodje vreme da i vi duvate u vase promukle trube!

    5
    2
    Odgovori
  2. Stoka bili stoka i ostali a sebe nazivaju gospodom.Igraćete još eventualno 1 utkmicu u areni i ćao. S obzirom da van Vučko neće dati pare za sledeću sezonu videćrmo kakav tim ćete imati gde ćete da završite.Što ste divljali divljali ste.

    5
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter