0
AdmiralBet ABA Liga

during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 2 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 15, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NA KORAK OD TITULE: Zvezda nije uspela da dođe do brejka!

Objavljeno: 15.06.23 u 22:08

Neizvesno ali sjajna deonica Partizana.

Večeras Partizan i Crvena zvezda su igrali svoj drugi meč finalne serije regionalne lige, a crno-beli imaju minimalnu prednost nakon pobede pred svojim navijačima u prvom meču.

Partizan je ponovo slavio, ovaj put rezultatom 87:78.

Another game, another RECORD!

Domaći tim je ponovo bolje otvorio meč, ali se nakon nekoliko poseda razlike, Crvena zvezda za razliku od prvog meča, konsolidovala i vratila meč u egal, a nakon prve deonice bio je samo poen razlike za domaće.

Na startu drugog dela, crveno-beli su uspeli da se čak i nađu u prednosti, ali nisu tu uspeli da ostanu posebno dugo, ipak egal je ostao do kraja prvog dela igre.

 

Treća deoncia je bila sjajna za domaće, koji su otišli na čak devet poena prednosti u jednom momentu, ali je trojka Branka Lazića na samom kraju četvrtine uspela da vrati crveno-bele u život. Ipak u poslednjoj deonici crno-beli su dodali još gasa na svoju igru i uspeli da prelome meč.

Najefikasniji u redovima domaćih bio je Alen Smajlagić koji je ubacio već 15 poena, koliko i Džejms Naneli, dok je sa druge strane najbolji bio Nemanja Nedović sa 21 poenom i po dva skoka i asistencije.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter