0
Fudbal
Luka Modrić

FOTO: HNS @HNS_CFF/ Twitter

HRVATI NISU ZADOVOLJNI FINALOM, ŽELE TROFEJ U SVOJIM RUKAMA: Modrić najavio napad na zlato! (FOTO)

Objavljeno: 15.06.23 u 08:20

‘Obavili smo tek pola posla. U nedelju moramo sve ovo i da potvrdimo!’

Fudbalska reprezentacija Hrvatske prvi je finalista ovosezonske Lige nacija! Ekipa Zlatka Dalića savladala je domaću Holandiju u Roterdamu rezultatom 4:2 nakon produžetaka.

Rivali su se smenjivali u vođsvtu, igralo se više od 120 minuta, ali Vatreni su na kraju slavili.

Za igrača utakmice proglašen je as Real Madrida, Luka Modrić.

-Jednostavno volim fudbal. To je snaga i moj pokretač. Možda nismo ušli kako treba prvih 15-20 minuta. Kako je utakmica odmicala, bili smo bolji. Zasluženo smo pobedili. Možda smo mogli da izbegnemo te produžetke. Pre utakmice izašli smo na zagrevanje i ostali iznenađeni brojem naših navijača. Osećali smo se, kao što ste i sami rekli, kao kod kuće – kazao je vezista i dodao:

-Ova spada u red tih ludih utakmica. Za neutralne navijače odlična utakmica, sa puno prilika. Obavili smo tek pola posla. U nedelju moramo sve ovo i da potvrdimo – zaključio je Modrić, koji nije hteo da otkrije da li će se oprostiti od reprezentacije posle finalnog meča. 

Hrvatska će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Španija – Italija, koji je na programu večeras od 20 časova i 45 minuta.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter