0
Evropske lige

Dusan Vlahovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VLAHOVIĆ NAPUŠTA JUVENTUS? Tim iz Premijer lige ušao u pregovore sa ’starom damom’ oko transfera!

Objavljeno: 13.06.23 u 18:35

Nova transfer bomba.

Juventus je imao dosta poteškoća ove sezone, na početku su igrali katastrofalno, da bi uoči i nakon Svetskog prvenstva uhvatili odličan ritam i došli na drugu poziciju. Međutim, prvo je uprava morala da ode zbog finansijskih malverzacija, da bi im oduzeli čak 15 bodova. Naravno, ’bjankoneri’ su uložili žalbu, koja je pihvaćena i vraćeni su im bodovi, da bi im ih ponovo oduzeli, ali ovog puta 10 i sezonu završili na sedmoj poziciji.

Napadač ovog kluba, Dušan Vlahović nije imao sjajnu sezonu. Njega su  mučile povrede, ali i odnos sa trenerom Alegrijem nije na nekom zavidnom nivotu. Vlahović je ove sezone za Juventus postigao 14 golova na 42 odigrana meča. On je u klub stigao u januarau 2022. godine iz Fiorentine, ali će izgleda da promeni sredinu.

Tamošnji mediji navode da je Čelsi zainteresovan za srpskog napdača, a sportski direktor Juventusa, Đovani Mana je u Londonu razgovarao sa direktorima ’plavaca’. Italijanski list navodi da su ovaj dva kluba otvorili pregovore u vezi transfera Vlahovića.

-Juventus i Čelsi su otvorili pregovore u vezi transfera Vlahovića. Međutim, posao nije blizu realizacije, jer Čelsi nudi Juventusu Romelua Lukakua i Rubena Loftusa Čeka i novac za srpskog fudbalera. Čelsi želi na ovaj način da smanji cenu transfera za Vlahovića, ali Juventus insistira da srpski fudbaler može da napusti Torino samo uz novčano obeštećenje. – navode mediji u Italiji.

Osim Čelsija, za srpskog reprezentativca je još zainteresovan i Bajern Minhen, a njegova vrednost se procenjije na 75 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter