0
Fudbal

FOTO: Twitter/Bayern Munchen

IZ SAUDIJSKE ARABIJE ŠALJU PONUDU ZA FUDBALERA BAJERNA: Ronaldo pa Benzema, ko je sledeći!? (FOTO)

Objavljeno: 13.06.23 u 17:10

Sa Bliskog Istoka se ne šale.

Fudbaler minhenskog Bajerna, Sadio Mane, ima ozbiljnu ponudu iz Saudijske Arabije, tačnije od čelnika Al Etifaka, al državni fond koji finansira transfere u tamošnjoj ligi poručuje da Senegalac može da bira u koji će klub. Klub koji je sezonu završio na sedmom mestu, nastoji da se pojača za sezonu 2023/24 i veruju da bi dobra ponuda mogla da privuče 31-godišnjeg napadača.

FOTO: Twitter/Bayern Munchen

Vest stiže nedugo pošto je najavljeno da bi kormilo ove ekipe mogla da preuzme legenda Liverpula i bivši menadžer Rendžersa i Aston Vile, Stiven Džerard. Mediji u Saudijskoj Arabiji ističu da bi Džerard uskoro mogao da prihvati ponudu, pošto je primećen tamo.

Ukoliko dođe, on bi mogao da bude taj koji će ubediti Manea da mu se pridruži u toj misiji. Inače, klubovi iz Saudijske Arabije akrivni su na transfer tržištu u poslednje vreme. Da li bi nekadašnji fudbaler Liverpula mogao da se pridruži Ronaldu i Benzemi, ostaje nam da vidimo u paklenom prelaznom roku.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter