0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ODIGRAJTE PARTIJU POKERA SA LEPOM LUKIĆ: Budućnost pokera je stigla! (FOTO)

Objavljeno: 10.06.23 u 14:00

Texas Hold’em važi za jednu od najpopularnijih verzija pokera. Nastao je početkom 20. veka u teksaškom gradiću Robstaun, ali je decenijama bio bukvalno nevidljiv za širu javnost, sve dok ovaj žanr nije zvanično lansiran 1967. u Vegasu. Krandel Adington, jedan od osnivača Svetske serije pokera, okarakterisao je ovu verziju pokera kao “igru za čoveka koji razmišlja“, pošto se za razliku od ostalih verzija manje oslanja na sreću, a više na strateško razmišljanje i samu veštinu.

Vremenom, dobar marketing i turnirski način igre dovode do rasta interesovanja za Texas Hold’em pokerom, što nas u kombinaciji sa napretkom tehnologije dovodi do današnjeg trenutka, a to je online poker. Danas je jedan od najpopularnijih vidova igranja pokera putem interneta, gde je u svakom trenutku moguće igrati uživo protiv velikog broja pravih igrača iz celog sveta, među kojima je i naša proslavljena pevačica, Lepa Lukić.

U skladu sa razvojem same igre, kompanija AdmiralBet je za sve ljubitelje ove igre spremila Texas Hold’em online poker. Na sajtu AdmiralBet.rs su tokom celog dostupni keš stolovi sa najrazličitijim rasponom minimalnih uloga (blajndova), za svačiji džep, kao i sve popularniji turniri, od kojih će mnogobrojni biti freeroll turniri, za koje se ne plaća ulaz, a mogu vam doneti brojne novčane nagrade i ulaz na jače turnire. Najlojalnije igrače čekaju i druge pogodnosti, kao što su garantovani nagradni fond turnira, “rake back“ minimalno 10%, besplatni ulazi na turnire sa velikim nagradnim fondom, napredovanje kroz nivoe, VIP korisnička podrška i još mnogo toga.

Svi igrači sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs mogu da uživaju u igranju online pokera protiv pravih protivnika, koji međusobno mogu komunicirati putem četa, dok ih uz to očekuju i zanimljivi avatari koje mogu izabrati za svoju profilnu sliku. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Ne oklevajte, već izaberite svog avatara i zauzmite Vaše mesto za nekim od stolova, oprobajte se sa našim najboljim igračima i dokažite da ova igra za vas nema tajne, čak ni kada je online!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter