0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

BATLER I DALJE VERUJE DA MAJAMI MOŽE DO PRSTENA: „Nije nemoguće, nastavljamo da se borimo da bi uzeli titulu!“

Objavljeno: 10.06.23 u 13:43

„Uradićemo ono što smo obećali od početka.“

Džimi Batler jedan od najboljih košarkaša Majamija, veruje da njegov tim ima potencijal da se vrati u finalnoj seriji protiv Denvera. Nakon četiri odigrane utakmice, Nagetsi vode sa 3-1 u seriji, a ostvarili su dva brejka.

Batler je izrazio optimizam i istakao da će se njegov tim boriti. Svestan teške situacije, istakao je da njegova ekipa ima sposobnost da pobedi u svakom meču.

Idemo utakmicu po utakmicu. Sada smo u situaciji da moramo da pobedimo u svakom meču, što i jesmo u stanju. Nije nemoguće. Moramo da to ostvarimo i uzmemo titulu – rekao je Batler koji je sinoć upisao 25 poena i dodao:

– Ne odustajemo, nastavljamo da se borimo. Počinjemo od sutra. Uradićemo ono što smo obećali od početka, da pobedimo. Moramo, nema drugog izbora. Onda igramo bez razloga. Svi to znamo.

Naredni meč finala igra se u noći između ponedeljka i utorka u Denveru. Majami će uložiti sve napore da smanji zaostatak i produži seriju, dok će Nagetsi pokušati da privedu sve kraju i osvoji titulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter