0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

TITULE, REKORDI, SVE JE TO LEPO, ALI PORODICA: Jokić po završetku meča u zagrljaju najmilijih, na tribinama bili Bogdan i Miško! (VIDEO)

Objavljeno: 10.06.23 u 12:47

Proslavio je novi trijumf, prvo sa porodicom.

Denver Nagetsi, predvođeni Nikolom Jokićem, su samo korak udaljeni od šampionske titule. Nakon drugog uzastopnog trijumfa protiv Majamija, Nagetsi trenutno vode u seriji rezultatom 3:1 i imaju priliku da osvoje šampionski pehar pred svojim navijačima u utakmici koja će se odigrati sledećeg utorka.

Jokić je do sada pružao izvanredne partije i nastavio da ispisuje istoriju NBA lige, što daje dodatno samopouzdanje ekipi i stvara povoljnu atmosferu za osvajanje titule. Ako srpski centar nastavi da igra na istom nivou, uz podršku saigrača, pobeda će biti neupitna, a Denver Nagetsi će se prvi put u svojoj istoriji proglasiti šampionima.

Međutim, titule i rekordi nisu jedino što je važno, posebno za Jokića. Odmah po završetku sinoćnjeg meča, snimak slavlja srpskog centra sa najbližima raznežio je sve navijače. Jokić je često isticao da mu podrška porodice znači sve, pa nije iznenađujuće što je prvo potrčao ka njima kada se oglasila sirena…

Braća Nemanja i Strahinja su ga srdačno grlila, obučeni u dresove reprezentacije Srbije, dok su supruga Natalija i mnogi prijatelji bodrili sa tribina. Tu su bili i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović i agent Miško Ražnatović.

Osim toga, Jokić je kao nikada do sada slavio poene svojih saigrača i dodatno ih motivisao, što svedoči o njegovoj izuzetnoj timskoj igri i liderstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter