0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠLIJE SE OGLASILE POVODOM OPTUŽBI: ‘Dajemo punu podršku državnim organima! Da se sankcionišu oni koji lažno prijavljuju!’

Objavljeno: 09.06.23 u 16:26

Radnički odgovorio Inđiji!

Kako saznaje „Sport klub„, igračima Inđije je nuđen mito neposredno uoči revanš utakmice plej-ofa za opstanak-ulazak u Mozzart bet Superligu Srbije sa niškim Radničkim. Pojedini fudbaleri Inđije dostavili su pisane izjave čelnicima svog kluba, u kojima su istakli da im je nuđeno i do 10.000 evra ukoliko naprave penal u prvom poluvremenu. Drugom igraču je obećan transfer u Radnički tokom letnjeg prelaznog roka.

Povodom toga oglasili su se čelnici kluba sa ‘Čaira‘. Kompletno saopštenje prenosimo bez izmena.

-FK Radnički Niš je za poštovanje svih zakona Republike Srbije. Radnički daje punu podršku državnim organima da utvrde sve činjenice povodom optužbi iz FK Inđija. U svakom slučaju, mi kao Uprava Radničkog nemamo saznanja o događaju za koji nas optužuju i želimo da državni organi u što kraćem vremenskom roku utvrde činjenice i odbace sumnju sa FK Radnički.

Verujemo da će nadležni državni organi brzo otkriti istinu i da će i oni za koje se utvrdi da su podneli lažne prijave biti sankcionisani u skladu sa zakonima Republike Srbije.

Naglasili bismo i da FK Radnički osuđuje nemili događaj koji se desio ispred hotela u Nišu u kome su bili smešteni fudbaleri i stručni štab FK Inđija, kada su neodgovorna lica na parkingu izbušila gume na autobusu i
po pitanju ovog događaja apelujemo na PU Niš da pronađu počinioca u što kraćem vremenskom roku.

Do okončanja istrage FK Radnički Niš se neće više oglašavati po ovom pitanju a da će nakon toga protiv podnosioca prijave, ako se utvrdi da su lažne i koriste se u cilju diskreditacije FK Radnički, adekvatno reagovati i podneti prijave protiv istih – navodi se u saopštenju Nišlija. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Radnički Niš (@fkradnickinis)

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter