2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Fudbalerima Inđije nuđen mito, klub prijavio ceo slučaj tužilaštvu!

Objavljeno: 09.06.23 u 13:20

Ukoliko se dokaže tačnim, Nišlije bi mogle da imaju ozbiljan problem.

Fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su u revanšu baraža za opstanak u MozzartBet superligi Srbije ekipu Inđije rezultatom 3:0 i tako obezbedili sebi mesto u najelitnijem srpskom rangu sledeće sezone.

Kako saznaje „Sport klub„, igračima Inđije je nuđen mito neposredno uoči revanša. Pojedini fudbaleri Inđije dostavili su pisane izjave čelnicima svog kluba, u kojima su istakli da im je nuđeno i do 10.000 evra ukoliko naprave penal u prvom poluvremenu. Drugom igraču je obećan transfer u Radnički tokom letnjeg prelaznog roka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Čelnici Inđije su predali kompletan pisani izveštaj nadležnim službama u sistemu FSS a potom je ceo slučaj prijavljen i tužilaštvu. Za sada je sve u početnoj fazi ali ukoliko dokazi o ovim spekulacija budu ubedljivi, klub iz Niša bi bio u ozbiljnom problemu.

Ono što je interesentano, jeste činjenica da su fudbaleri Inđije u pisanim izjava spomenuli tačna imena ljudi koji su im nudili mito. Ipak, kako mediji prenose, nijedno od spomenutih lica nije zvaničan predstavnik Radničkog.

2
3

2 Komentara

    • „Klošari“- Indijanci uopšte nigde nisu ispali, pošto nisu ni bili prethodne sezone u Super ligi Srbije, ali bi zato „Real sa Nišave“ mogao da ispadne iz stotinu razloga javnh i tajnih

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter