2
Košarka

Aleksa Avramovic (C) during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KLS KAZNIO PARTIZAN ZBOG ADMINISTRATIVNE GREŠKE: Saopšteno da su „onemogućili normalno odvijanje takmičenja“!

Objavljeno: 09.06.23 u 20:36

Moraće da plate kaznu.

KK Partizan je ponovo kažnjen, ovog puta zbog administrativne greške koja je rezultirala njihovim isključenjem iz završnice Košarkaške Superlige Srbije i ove sezone. Ovo je druga godina zaredom u kojoj crno-beli neće učestvovati u domaćem prvenstvu.

Nakon skoro mesec i po dana, stigla je i kazna od strane Košarkaške lige Srbije (KLS) zbog optužbi da su onemogućili normalno odvijanje takmičenja. Disciplinski sudija, Dragutin Ilić, u svom najnovijem saopštenju, naveo je da se Partizan kažnjava novčanom kaznom od 48.000 dinara zbog neblagovremenog dostavljanja dokumentacije kancelariji UKKLS.

Visina kazne određena je u skladu sa Disciplinskim pravilnikom koji je stupio na snagu prošle godine, a kazna je izrečena zbog kršenjaistog.

Podsećamo, u prvoj utakmici finala AdmiralBet KLS Superlige Srbije, Crvena zvezda je lako savladala FMP sa 94:70, dok je drugi susret na programu u nedelju.

10
28

2 Komentara

    • Jeste.Bila je i pre 3 godine,kad ste igrali,al je onda dosao turcin,doveo kamerunce i rekao da ga to takmicenje ne zanima

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter