0
Fudbal

FOTO: Twitter/ FC Bajern Munchen

TUHEL OTPISAO SEDMORICU FUDBALERA: Ozbiljna rekonstrukcija u redovima ’bavaraca!’

Objavljeno: 08.06.23 u 08:05

Da li se pravi mesto za Vlahovića?

Fudbaleri Bajern Minhena su vodili bitku za titulu do poslednjeg kola i konačno Bundesligu učinili zanimljivijom. U poslednjem kolu, zahaljajući kiksu Dortmunda, došli su do jedanajeste titule u nizu. Nije ova sezona išla glatko za ’bavarce’, čak su imali smenu na klupi, kada je umesto Nagelsmana došao bivši trener Čelsija, Tomas Tuhel.

On je nakon osvojene Bundeslige, krenuo u rekonstrukciju tima i otpisao čak sedmoricu fudbalera, a to su Gnabri, Sane, Mane, takođe ne računa ni na golmana Aleksandera Nibela koji se vratio sa pozajmice iz Monaka, kao ni na Marsela Sabicera koji se vratio sa pozajmice iz Mančester junajteda. Benžamen Pavar i Buona Sar su takođe na izlaznim vratima kluba, navodi ‘Bild‘.

Nemački mediji su ranije pisali da je Tuhel predao spisak želja čelnicima kluba za letnji prelazni rok a na njemu su Dušan Vlahović, Mateo Kovačić, Deklan Rajs, Hari Kejn i Rafael Gereiro. Mada se trenutno kao prvo letnje pojačanje najviše pominje Kolo Muani, reprezentativac Francuske.

 

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter