0
Fudbal

FOTO: Screenshot

ISTORIJSKA PROMOCIJA NAPADAČA: Benzema predstavljen pred 62.000 ljudi! (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.23 u 22:42

Potpis vredan istorije.

Benzema se pridružio klubu iz Saudijske ArabijeAl Itihadu, sa kojim je potpisao ugovor do 2026. godine, a sada je i zvanično predstavljen pred 62.000 ljudi, a imao je mnogo toga i da poruči navijačima.

„Ovo je mesto gde želim da budem. Odlučio sam se za Arabiju pre svega zato što je muslimanska zemlja i prelepa je. Za mene je važno da budem u muslimanskoj zemlji. Voleo bih da tečno govorim arapski, Meka je blizu mesta u kom ću živeti, tako da se ovde osećam na svom“, rekao je Francuz, i dodao.

„Želim da podignem ime kluba, uprkos tome što je već visoko, jer je drugi najuspešniji u ovdašnjem fudbalu posle Al Hilala. Tu je Kristijano Ronaldo s jedne strane, a s druge sam ja. To će sigurno uticati da saudijski fudbal napreduje. Osećam se dobro i srećno, zadovoljan sam zbog dolaska u legendarni klub. Naravno, to je za mene novi izazov, novi život i jedva čekam da počnem sa treninzima“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter