0
ATP

FOTO: Roland-Garros @rolandgarros/ Twitter

LEGENDARNI FERERO: ‘Karlos je poptuno spreman za duel sa Novakom! U ovom meču nema favorita!’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.23 u 21:29

Španac je slavio u jedinom međusobno susretu!

Polufinalni susret muške konkurencije Otvorenog prvenstva Francuske, po mišljenju mnogih teniskih znalaca i ljubitelja finale pre finala, igra se u petak od 15 časova. Na ‘Filip Šatrijeu‘ snage će odmeriti Karlos Alkaraz i Novak Đoković. 

Uoči derbija belog sporta oglasio se proslavljeni Huan Karlos Ferero, trener mladog Alkaraza.

-Mislim da u ovom meču nema favorita. To je sudar dvojice najboljih na svetu. Đoković ima mnogo više iskustva u ovakvim duelima, osvojio je 22. gren slem titule, ali u isto vreme Karlos se spremao za ovakve mečeve. Znamo da će biti neizvesno i da će se Novak boriti do poslednje loptice. Naravno da imamo plan šta da uradimo i pokušaćemo to da sprovedemo u delo – istakao je Španac, koji nije želeo da ulazi u tehničke i taktičke detalje:

-Ne mogu o tome da vam pričam. Na mnoge stvari nećemo moći da utičemo, ali one koje od nas zavise dobro ćemo pripremiti. Karlos je potpuno spreman i to je najvažnije – zaključio je Ferero. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter