2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

HITAN SASTANAK ABA I KLS LIGE: Da li će se naći zajednički jezik ili sledi pravi fijasko?

Objavljeno: 07.06.23 u 18:40

KLS zatražio hitan sastanak

Čelnici ABA i KLS lige našli su se u veoma nezavidnom položaju, zbog preklapanja termina finalnih serija prvenstava. Košarkaši Crvene zvezde i Partizana trebalo bi da igraju finale regionalne lige, ali problem nastje zbog činjenice da „crveno-beli“ u isto vreme moraju da igraju i finale domaće lige.

Podsećamo da je ABA liga bila dosta neodlučna sa izdavanje tačnih termina finala, zbog obaveza Partizana u Evroligi. Za to vreme Košarkaška liga Srbije, iznela je predloge datuma finala svog takmičenja a samo par dana kasnije, čelnici jadranske lige stavili su identične termine za finale svog takmičenja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Usledila su brojna saopštenja iz tabora „crveno-belih“ koji su rekli da nemaju nameru da igraju finale ABA lige, dok ne završe obaveze u domaćem šampionatu, s obzirom da je KLS prvi odredio datume finala.

Zbog cele situacije, čelnici KLS-a sazvali su hitan sastanak za sutra na kojem će prisustvovati i čelnici ABA lige, pa će dve strane pokušati da dođu do najboljeg mogućeg rešenja, ukoliko ono uopšte i postoji u ovom trenutku.

2
8

2 Komentara

  1. Zvezda nista ne bira.Da je Partizan postovao propise o nacionalnom prvenstvu i ucestvovao u njemu oba tima bila bi u istom polozaju i problem ne bi ni postojao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter