0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FIBA

GORAN DRAGIĆ HVALIO JOKIĆA I GROBARE U PUNOJ ARENI: On je sigurno najbolji, a ovo je ono što fali u Ljubljani!

Objavljeno: 07.06.23 u 09:11

Košarkaši Partizana plasirali su se u finale Admiral bet ABA lige. Crno-beli su u majstorici polufinalne serije ‘razbili’ Cedevita Olimpiju i slavili sa ubedljivih 90:71. U dvorani se došao jedan od najboljih evropskih plejmejkera svih vremena, Goran Dragić, koji je komentarisao Jokića, ali i atmosferu u Areni.

– Biće zanimljiva serija. Iznenađen sam da je Majami dobio drugu utakmicu u Denveru. Mislim da ipak Denver ima bolju ekipu, dužu klupu. Ali nikad se ne zna. Sad idu u Majami, tako da će sledeća utakmica biti bitna – rekao je Dragić.

– MVP! Nema druge. Mislim da je zaslužio da bude MVP i ove godine, a ako osvoje biće MVP finala 100%. Ne znam. Ja sam rekao da Majami neće daleko, a onda su nas izbacili, pa su Njujork izbacili, pa Boston, tako da šta znam, videćemo. – nadovezao se o bivšoj ekipi.

Pohvalio je i Grobare.

“Ma, super je. To je ono što mnogo nedostaje Ljubljani, ovakvi navijači. Mi to nemamo. Kada igraju Zvezda i Partizan, atmosfera je fenomenalna. To su utakmice u kojima hoćeš da igraš. Zaista je super“, završava Dragić..

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter