0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLAJBURN PRESUDIO FENERU: Trojka za pobedu utišala publiku u ‘Ulker Areni’! (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.23 u 21:34

Spektakularna završnica istanbulskog derbija!

U okviru druge utakmice polufinalne serije nacionalnog prvenstva Turske, košarkaši Efesa napravili su brejk i savladali domaći Fenerbahče rezultatom 90:92. Izabranici Ergina Atamana izjednačili su na 1:1 u trijumfima, zahvaljujući spektakularnoj trojci Vila Klajburna u poslednjoj sekundi utakmice.

Pre samo dva dana Fener je u ‘Ulker Areni’ slavio sa ubedljivih 108:66. Ekipa Dimitrisa Itudisa doslovno je ponizila velikog rivala i očekivalo se da će danas potvrdi dominaciju iz prvog meča.

Fenerbahče je u jednom trenutku dostigao 13 poena prednosti, ali dana su domaći stali sa poenima. Efes je zatvorio prilaze ka svom koš i polako, ali sigurno menjao tok utakmice.

Nije bilo kraja uzbuđenjima u Istanbulu. Domaćin je za samo 30 sekundi napravio seriju 8:0 i okrenuo na 90:89. Tada je na scenu stupio Vil Klajburn. Fantastični Amerikanac je preuzeo odgovornost i pogodio trojku vrednu pobede u poslednjoj sekundi.

Serija se sada seli u ‘Sinan Erden’ dvoranu, a naredni susret na programu je 7. juna. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter