0
Fudbal

FOTO: Twitter/@realmadrid

OVO DO SADA NISMO VIDELI: Država daje dvogodišnji ugovor Benzemi, pa ga prosleđuje dalje!

Objavljeno: 04.06.23 u 15:50

Neverovatna cifra je u pitanju.

Nakon što je danas zvanično saopšteno da će jedan od najboljih napadača sveta Karim Benzema napustiti Real iz Madrida, najpouzdaniji mediji, otkrili su njegovu narednu destinaciju.

Naime, francuski fudbaler će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, gde će potpisati ugovor prvo sa tamošnjim Ministarstvom sporta, javlja španski sportski dnevnik „As“.

On će za dve godine zaraditi 200 miliona evra, a Ministarstvo sporta će ga nakon potpisa proslediti u Al Itihad, koji naredne sezone igra u Ligi šampiona Azije i sa Benzemom će biti favoriti za osvajanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Pored toga, pomenuti „As“ navodi da je sledeći cilj Ministarstva sporta da Lionel Mesi pojača treći veliki klub u Saudijskoj Arabiji Al Hilal iz Rijada, koji je gradski rival Al Nasra, za koji nastupa Kristijano Ronaldo.

Ono što se ranije pričalo, sada dobija svoje obrise, jer je sve deo plana Saudijske Arabije, kako bi dobila organizaciju Mundijala 2030. ili 2034. godine.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter