0
Evropske lige

(190914) -- MADRID, Sept. 14, 2019 (Xinhua) -- Real Madrid's Karim Benzema (C) heads the ball to score during a Spanish league soccer match between Real Madrid and Levante in Madrid, Spain, Sept. 14, 2019. (Photo by Edward F. Peters/Xinhua)

KARIM BENZEMA ZVANIČNO NAPUŠTA REAL: Šokantne vesti stigle iz Madrida, retko ko je slutio da će se ovo desiti!

Objavljeno: 04.06.23 u 13:03

Ranije je rekao da ostaje u klubu.

Čuveni napadač Reala iz Madrida Karim Benzema, otići će iz kluba po završetku aktuelne sezone. Ova vest šokirala je mnoge ljubitelje fudbala, jer je Francuz u četvrtak, na Markinoj dodeli nagrada istakao da ostaje u Madridu, oko čega se tada usaglasio i trener Karlo Anćeloti.

– Istina ne stanuje na internetu. Ja sam igrač Reala, tu sam, samo o ovom klubu mislim – rekao je tada Benzema.

Ipak, očigedno je došlo do velikog preokreta, pa je saradnja između dve strane prekinuta. Oko svega toga, oglasio se i sam klub, oproštajnim saopštenjem od Benzeme.

– Real želi da pokaže zahvalnost i svu naklonost prema jednoj od naših najvećih legendi. Benzema je stigao u klub 2009. godine, sa samo 21 godinom, i bio je ključni igrač u ovom zlatnom dobu naše istorije. Tokom 14 sezona u kojima je branio naš grb i dres, osvojio je 25 titula, što je rekordni broj za Real: pet Liga šampiona, pet klupskih svetskih prvenstava, četiri superkupa Evrope, četiri titule prvaka Španije, tri Kupa kralja i četiri Superkupa Španije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter