0
Fudbal

Foto: Printscreen/YouTube

MATEUS O VLAHOVIĆU: ‘Odlično bi se uklopio u Bajernu, u Juventusu nije dobar momenat!’ (FOTO)

Objavljeno: 04.06.23 u 09:05

Nemac nahvalio srpskog reprezentativca.

Fudbaleri Juventusa su imali sezonu za zaborav. Na početku sezonu su imali loš start i rezultatsku krizu, a onda taman kad su se vratili na pobednički kolosek, krenuli su drugi udarci, ali ovog puta van terena. Zbog finansijskih malverzacija, prethodna uprava je morala da ode, a onda im je oduzeto 15 bodova, ali su nakon izvesnog vremena vraćeni.

Nastavila je ’stara dama’ sa solidnim partijama, došla do polufinala Lige Evrope, gde ih je zaustavila Sevilja, u Seriji A su bili na drugoj poziciji, sve dok im ponovo nisu oduzeti bodovi, ali ovog puta 10. Trenutno se nalaze na sedmoj poziciji sa 59 bodova, a danas u poslednjem kolu gostuju Udinezeu.

Napadač ’bjankonera’ i reprezentacija Srbije Dušan Vlahović ne igra baš najbolje i izgleda da se nije lepo uklopio u Alegrijev sistem. Ove sezone je na 42 susreta postigao 14 golova u svim takmičenja, a postoje špekulacije o njegovom odlasku. Pominju se više klubova, a jedan od njih je Bajern Minhen.

FOTO: Starsport

Nekadašnji fudbaler ’bavaracaLotar Mateus rekao je za Vlahovića da je ogrmoan i snažan i da podseća na Romelua Lukakua iz mlađih dana.

– Već sam govorio o njemu, tako da znate šta mislim. Jeftiniji je od nekih drugih kandidata koji su se dovodili u vezu sa Bajernom. Ogroman je, snažan, pomalo me podseća na Romelua Lukakua iz mlađih dana. Odlično se snalazi u šesnaestercu, u svakom trenutku zna gde se nalazi gol. – započeo je.

Dodao je da u Juventusu nije dobra atmosfera i da bi se odlično uklopio u Bajernu.

– U Juventusu nije dobar momenat, dosta je nemirna situacija, oduzimaju im bodove. Slično je i sa Bajernom, kad nije dobra atmosfera oko kluba i rezultati su lošiji ni pojedinci ne odskaču. Manje je entuzijazma, to opterećeuje ceo tim. Moje mišljenje je da bi se Vlahović odlično uklopio u Bajernu. – istakao je Mateus.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter